Salam

SELAMAT DATANG KE BLOG CHIK DIN. SAYA MENGALU-ALUKAN KOMEN ANDA UNTUK BLOK INI,SEGALA KOMEN ANDA dSILAkan kat ruang Comment tu.. Tq By By -laman web terkini-

Wednesday, February 4, 2009

Kemelut perlantikan Yb Nizar sebagai menteri besar perak sewaktu baru memenangi pilihanraya memperlihatkan kebijaksanaan dan pandangan jauh Sultan Perak. Sebagai rakyat perak keputusan Sultan Perak melantik Yb Nizar sebagai menteri besar ketika itu yang di asak DAP yang juga mencu-cuba memasang angan-angan besar untuk menjadi Menteri Besar amat kita sokong.

Dengan kemelut politik terkini di negeri perak sekali lagi sebagai rakyat Perak kita percaya Sultan akan membuat satu keputusan yang adil lagi bijaksana. Namun jangan lah ada hendaknya kita mempertikaikan sebarang keputusan yang dibuat oleh Sultan . Sultan merupakan tonggak dan payung pemeritahan negeri. Keamanan dan keselamatan merupakan perkara yang akan diambil kira dalam menentukan sebarang keputusan. Nasib baik sultan masih mempunyai kuasa. Kalau tidak menang sorak kampung tergadai. Apa pun kita tunggu dan lihat.

No comments:

Post a Comment